Pályázat - Társasházi kameraprogram

kepviselet 2013.07.29. 12:09

Kiíró: Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft.

Pályázat címe: „OTTHONUNK BIZTONSÁGÁÉRT 2013”

Pályázat célja: Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata megbízásából a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. társasházi kameraprogramot hirdet, amely lehetőséget biztosít a zuglói társasházak lakóközösségeinek, hogy lépcsőházaik bejáratát megfigyelés alá vonják, így erősítve a lépcsőházak biztonságát és a lakók biztonságérzetét ezzel hozzájárulva Zugló közbiztonságának a javításához.

A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. a nyertes lakóközösségek részére:

–         térítésmentesen biztosítja a társasház lépcsőházi bejáratánál a videó rendszer kiépítését és a videó-, műszaki távfelügyelet kedvezményes áron történő üzemeltetését valamint az adatkezelés biztosítását

–         vállalja az adatkezelési szabályzat rendelkezésre bocsájtását és szükség szerinti karbantartását.

 

A pályázat benyújtásának feltételei:

A pályázat pozitív elbírálása esetén a lakóközösségnek vállalnia kell 2 év időtartamra

  • A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. által üzemeltetett távfelügyeleti központba történő bekapcsolást, melynek szolgáltatási havidíja 6 000 Ft/hó/lépcsőház (ezt követően a szolgáltatás ára lépcsőházanként a műszaki kiépítés függvényében arányosan növekszik.
  • Internet előfizetés költségét, mely szolgáltatástól függően, 1-5 lépcsőház estén: 9 800 Ft + Áfa/hó.
  • A műszaki kialakítástól függően digitalizáló egység elhelyezését a társasház épületében a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. által előírt módon.

A pályázat pozitív elbírálása esetén a lakóközösségnek hozzá kell járulnia, hogy a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. saját költségén, a társasházon jól látható helyen, legfeljebb A4-es méretben, táblát helyezzen el a következő szöveggel: „A társasház kamera rendszerének kiépítése Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzatának támogatásával készült. (Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft.)

 

Pályázat benyújtásának módja: pályázatot benyújtani kizárólag erre a célra rendszeresített, ingyenesen biztosított pályázati űrlapon lehet, ami letölthető a www.zknp.eu weboldalról vagy személyesen átvehető munkaidőben a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. irodájában.

A hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapot a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. irodájában (1145 Budapest, Laky Adolf utca 36.) kell személyesen benyújtani.   

 

A pályázat benyújtásának határideje: folyamatos

A benyújtott pályázat elbírálása a beérkezés sorrendjében történik a rendelkezésre álló keretösszeg figyelembe vételével.

A pályázat elbírálása: A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. körültekintő mérlegelést követően a pályázó lakóközösségek lakókörnyezete, valamint a terület bűnügyi fertőzöttségének figyelembe vételével hozza meg döntését, aminek eredményéről írásban értesíti a pályázaton résztvevőket. A pályázatok a beérkezés sorrendjében kerülnek elbírálásra. A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. a pályázat elbírálását követően  tájékoztatja a pályázót az elbírálás eredményéről. Sikeres pályázat esetén a kiépítés technikai, műszaki feltételei mellett a pályázónak megküldésre kerül a szolgáltatási szerződés, mely részleteiben tartalmazza létrejött jogviszony feltételeit, ide értve a szolgáltatás díját is. A nyertes pályázat értesítésétől számított 30 napon belül szükséges az adatkezelési szabályzat és a beruházással kapcsolatos megállapodás aláírására vonatkozó közgyűlési döntésről szóló határozatot becsatolni. A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. a nyertes pályázók megbízott képviselőivel (közös képviselővel) szerződést köt.

 

A pályázaton történő részvétel feltételeiről, a benyújtás módjáról további információ a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. irodáján munkaidőben (hétköznap 8-16 óra között) kérhető.

 

Forrás: http://www.zuglo.hu

süti beállítások módosítása