Pályázat - Panellakás szépségverseny

kepviselet 2013.09.22. 18:03

A FŐTÁV Zrt. nyereményjátékot szervez az alábbiakban meghatározott feltételekkel.


1.  Budapest közigazgatási határán belül található, távhővel ellátott panelépületek lakástulajdonosainak jelentkezését várják.


2. A játék a facebook-on egy, kifejezetten erre a célra létrehozott alkalmazás keretében zajlik.  A regisztrációt követően minimum 1 (egy), maximum 5 (öt) fényképet kell feltölteni. A legtöbb voksot (ún. like-ot) összegyűjtő három Játékos nyeri a nyereményeket.

A Játékos a játékban való részvétellel és regisztrációval vállalja a nyilvánosságot, azaz, hogy róla és lakásáról további képek készüljenek, valamint előzetes időpont egyeztetést követően a díjátadó ünnepségen részt vesz és a megjelenő sajtó rendelkezésére áll a játékkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában.
Szervező fenntartja magának a jogot, hogy az elkészült fotókat a jövőben hasonló játékok, promóciók a FŐTÁV Zrt. „I love panel – panellakás szépségverseny” keretében lezajló nyereményjátékához reklámozásához felhasználja, személyes adatok (név, cím, stb.) felhasználása nélkül.


3. Három nyeremény kerül kisorsolásra:

- az első helyezett 300.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát,

- a második helyezett 100.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát,

- a harmadik helyezett pedig 50.000 Ft értékű IKEA lakberendezési ajándékkártyát kap.

A Játék során a szavazók között kisorsolásra kerül 5 db 20.000 Ft-os IKEA lakberendezési ajándékkártya.

4. A játékba 2013. szeptember 11-től 2013. október 11-ig lehet képeket feltölteni, a szavazatok összesítése után a FŐTÁV Zrt. eredményt hirdet.


5. A fődíj sorsolásának helyszíne: 1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31.
A sorsolás időpontja: 2013. október 16. szerda 10.00

(Forrás: http://www.fotav.hu)

süti beállítások módosítása