Pályázat - Budapest X. kerület

kepviselet 2014.03.19. 11:34

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelet 9. melléklet 15. „Társasházi kamerarendszer” során biztosított 7 485 000 forintból a korábbi pályázatot követően fennmaradt 5 275 822 forint erejéig a lakóközösségek részére elektronikus megfigyelő rendszer létesítéséhez nyújtandó támogatásra pályázatot ír ki. Amennyiben a Képviselő-testület által támogatott pályázóval a támogatási szerződés nem köthető meg a jelen pályázati kiírásban szereplő 5 275 822 forint megnövekszik a ki nem fizetett támogatási összeggel. 

A pályázati feltételeket a lakóközösség részére elektronikus megfigyelő rendszer létesítéséhez nyújtandó támogatásról szóló 20/2013. (IV. 22.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban valamint jelen kiírás határozza meg.

A pályázaton részt vehetnek a Budapest X. kerület közigazgatási területén fekvő társasházak, valamint lakásszövetkezetek.

A pályázat utófinanszírozott. Pályázatot csak a 2013. szeptember 1. napja és a pályázat benyújtása között megvalósított vagy ugyanezen időszakban meghozott, a pályázati feltételeknek megfelelő, oldalanként is hitelesített tulajdonosi döntéssel elfogadott projekt támogatására lehet benyújtani. A tulajdonosi döntésnek tartalmaznia kell a lakóközösség által szabályszerűen kiválasztott vállalkozó árajánlatát is.

A pályázati anyagot a következő sorrendben összefűzve, laponként sorszámozva kell összeállítani:

a) kitöltött pályázati adatlap,

b) tartalomjegyzék,

c) a pályázati feltételeknek megfelelő, oldalanként is hitelesített tulajdonosi döntés,

d) pályázati leírás és költségvetés részletes műszaki leírással,

e) a megvalósult kivitelezés esetén a megvalósítást igazoló számláknak a pályázók képviseletére jogosult által hitelesített másolata,

f) a kiválasztott vállalkozó nyilatkozata arra vonatkozólag, hogy a feltételeket megismerte, és a szerződésben félként részt kíván venni,

g) a pályázat egyéb kötelező mellékletei.

A pályázatot zárt borítékban a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (Budapest X. kerület, Szent László tér 2-4.) kell postai úton vagy személyesen benyújtani.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. július 31.

A pályázat elbírálásának határideje: 2014. augusztus 31.

 Forrás: kobanya.hu

süti beállítások módosítása